registracija domen

DomovRegistracija domenPrenos domeneAdministracija domenVprašanja in odgovoriSpletno gostovanjeKontaktni obrazecLastništvo domene
15.April

 
Zakaj registrirati domeno pri nas?
 

Ponudnikov, ki vam lahko registrirajo domeno, je na internetu kar precej. Odločitev, katerega boste izbrali, pa je prepuščena vam. Kljub temu NI vseeno pri komu jo boste registrirali. Ste tudi vi morda zasledili ponudnike, ki niso imeli objavljenih osnovnih podatkov, delujočih telefonov ali faxov, vam niso posredovali gesla vaše domene, ne nudijo podpore, vam niso izstavili računa za vaše podjetje... Ali bi registrirali domeno še zmeraj pri njih?


Ponujamo vam nekaj razlogov zakaj bi registrirali domeno pri nas:

ker vam omogočamo ugodno registracijo domen

ker vam omogočamo brezplačno parkiranje domene, v kolikor še niste izbrali ponudnika gostovanja oz. želite le predčasno zavarovati svoje ime na spletu

ker je registrirana domena samo vaša, mi nimamo dostopa do vašega gesla, ki je kodirano in skrbno varovano. V primeru, da ste ga pozabili, imamo možnost, da ga posredujemo na vaš e-mail.

ker lahko plačate s položnico v € in se izognete vsepogostejši zlorabi kreditne kartice prek spleta

ker vam izstavimo račun, ki ga lahko vključite v stroške podjetja

ker vam nudimo prijazno in strokovno podporo (velikokrat bomo na vaše vprašanje odgovorili tudi ob 22.00 uri in celo ob vikendih, ko večina ponudnikov počiva, vam mi priskočimo na pomoč).

ker je upravljanje večjega števila domen enostavneje, če so vse pri istem ponudniku

ker smo priredili orodje za upravljanje domen v slovenščino in tako omogočili enostavno administracijo domen vsem tistim, ki ne obvladajo tujih jezikov.

ker spremljamo novosti na področju interneta in prilagajamo našo punudbo tržišču

ker ponujamo posebne priložnostne popuste vsem, ki so vpisani na mailing listo

ker z nami lahko tudi zaslužite

ker nam veliko pomeni, da so naše stranke zadovoljne

 

Naš uspeh je vaše zadovoljstvo!