registracija domen

DomovRegistracija domenPrenos domeneAdministracija domenVprašanja in odgovoriSpletno gostovanjeKontaktni obrazecLastništvo domene
19.Junij


Partnerski program Sveta domen
 

Zaslužek z registracijo domenKaj je partnerski program?
Partnerski program vam omogoča, da s svojo spletno stranjo tudi nekaj zaslužite, ne da bi spremenili njeno vsebino. Svojim obiskovalcem le priporočate registracijo domen. S kupci nimate nobenih stikov in obveznosti.

Kako deluje partnerski program?
Na svojo spletno stran vstavite našo tekstovno povezavo, pasico ali iskalnik. Vsakokrat, ko vaš obiskovalec registrira novo domeno, vam izplačamo provizijo. To je enostaven in hiter način, kako dodatno zaslužiti nekaj denarja. S kupcem nimate nikakršnih obveznosti, ker mu račun izstavimo mi.

Ali je potrebno kaj plačati?
Seveda ne. Nimate nobenih stroškov, da postanete naš posrednik.

Kdo se lahko včlani?
Če hočete sodelovati v programu, morate imeti spletno stran. Načeloma lahko sodelujejo vse strani. Izključene so strani, ki vsebujejo le našo povezavo.

Kako se včlanim?
Posrednik postanete v nekaj minutah. Vse kar morate storiti je to, da izpolnite obrazec za registracijo in počakate, da vam pošljemo HTML kodo, ki jo vstavite na svojo web stran. Izbirate lahko med pasicami, tekstovno povezavo in iskalnikom domen. Povezava bo vsebovala vašo edinstveno referenčno številko, preko katere bomo vodili posredovane obiskovalce in seveda registracije domen.

Kje dobim pasice in iskalnik?


Izbirate lahko med pasicami različnih velikosti, tekstovno povezavo in iskalnikom domen. Kliknite tukaj! Pasico si lahko izdelate tudi sami, vendar jo moramo odobriti pred objavo.

Koliko znašajo posamezne provizije?
Deležni boste 10% neto provizije od posamezne registracije. V primeru dobrega sodelovanja, lahko dosežete tudi višjo provizijo. Za slovenske domene .si provizije ne izplačujemo.

Pravila sodelovanja :
1. Vaše lastne registracije se ne upoštevajo! V kolikor bo prišlo do goljufanja, bomo vaš račun nemudoma zbrisali in plačila ne boste prejeli.

2. Poročilo o zasluženi proviziji boste prejemali na vaš e-mail naslov v začetku vsakega meseca.

3. Izplačilo boste prejeli, ko bo skupni znesek za plačilo 6.000 SIT. V primeru, da do konca meseca ne boste dosegli omenjenega zneska, se znesek prenese na naslednji mesec.

4. Plačilo se izvede preko napotnice, nosilec nosi stroške servisa. V kolikor imate podjetje, nam boste izstavili račun, ki ga bomo plačali.

5. V primeru pošiljanja reklame na naključne naslove - spam, vam bomo račun takoj ukinili brez opozorila in zasluženega denarja ne bomo izplačali.

6. Strinjate se, da so vsi vnešeni podatki pravilni. Osebnega računa se ne da prenašati na tretjo osebo.

7. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo pogoje poslovanja, ki bodo vedno v vpogled na naših straneh.

Trenutno ne sprejemamo novih partnerjev,

lahko se prijavite v partnerski program za gostovanje!


Datum zadnje spremembe: 6.6.2004