registracija domen

DomovRegistracija domenPrenos domeneAdministracija domenVprašanja in odgovoriSpletno gostovanjeKontaktni obrazecLastništvo domene
19.Junij


izdelava spletnih strani
  
 

Poskrbimo za spletno predstavitev in gostovanje za majhna in srednje velika podjetja, organizacije in osebne spletne strani. Naše prepričanje je, da šele vaš uspeh je naš uspeh in dokler cilj ni dosežen, naše delo ni končano.

Izdelali bomo spletno stran glede na vaše potrebe in želje. Želite prodajati? Kupovati? Imeti spletno stran za predstavitev podjetja ali storitev? Vse to bomo naredili in še več. Danes ni bolje zapravljenega denarja, kot je internet oglaševanje. Je poceni, učinkovito, lahko vsebuje vprašalnike, razprave, neomejeno barvnih slik, opisov izdelkov in storitev. Zamislite si, da imate barvni, nekaj strani dolg oglas na spletu, ki je viden 24 ur na dan. Noben drugi oglaševalni medij se ne more primerjati z njim! Koliko denarja bi vložili za izdelavo barvnega kataloga?

Pri nas poskrbimo za vse mi, upoštevamo le vaše želje in cilje.

1. Izdelamo spletno stran, ki jo prilagodimo vašim potrebam.
2. Registriramo domeno.
3. Poskrbimo za spletno gostovanje in vzdrževanje.
4. Izdelamo reklamno pasico za oglaševanje.
5. Za vaše podjetje lahko izdelamo tudi logotip, vizitke, štampiljke, memorandum.
6. Vašo stran prijavimo v iskalnike, izmenjavo povezav, ...
7. Stran po potrebi nadgrajujemo in ažuriramo.

Naj omenimo, da pri grafičnem oblikovanju sodelujemo s podjetjem Creative studio d.o.o.

Vse kar morate storiti je to, da zberete promocijski material vašega podjetja, ki ga želite vključiti v spletne strani (slike, grafe, tekst, logotip, morda skiciran osnutek spletne strani) in nam ga pošljite. Material bomo pregledali, sestavili podobo spletne strani in se dogovorili za sestanek z vami, kjer bomo skupaj preučili spletno stran in jo po potrebi dodelali. Po vaši privolitvi bomo izdelali celovito spletno predstavitev in jo postavili na strežnik.

Kontaktirajte nas in skupaj se bomo dogovorili za najboljšo rešitev.

Naš uspeh je vaše zadovoljstvo!